Købmanden

Købmand Spar Konge

- nyheder annonceres på facebook

https://www.facebook.com/Sparkongeanholthavn/


I købmandsbutikken Spar Konge på havnen bager vi fra morgenstunden hver dag brød fra eget bake off bageri.


Vi fører et stort udvalg af Økologiske varer.


Vi bager selvfølgelig løbende dagen igennem – bl.a. de populære, rustik durum flutes, som dels er gode til morgenmad, men også er særdeles velegnede som tilbehør til jomfruhummere og til en grillaften.


Vi har altid frisklavet kaffe på kanden til kun 10 kr. for en lille kop. Og du kan få friskbagte croissanter og duftende morgenbrød, som gerne må spises på Pakhusets terrasse, mens du nyder morgenstemningen på havnen, når fiskerne kommer ind – en skøn morgenstemning, alle bør prøve.


Vi har et stort udvalg af kvalitetsvine og flere forskellige “bobler”, som er udvalgt i samarbejde med vores vinkonsulent hos vores leverandør.


Der er kolde øl, vand og vin i vores køleskabe samt Frisko is, som kan nydes sammen med den gode udsigt foran forretningen. Skal du bruge isterninger er det også en mulighed at få.


Frisk frugt og grønt finder du altid i butikken, og i højsæsonen får vi hver dag leveret morgenplukkede jordbær og ærter fra lokal avler på Djursland.


I højsæsonen har vi et stort udvalg af ferske kødvarer – lige til at smide på grillen. Vi har altid flere forskellige færdigretter, kylling, koteletter, hakket oksekød og laksestykker i fryseren.


Mangler du kontanter, kan du hos købmand Spar Konge altid “hæve over beløbet” – Det er selvfølgelig helt gratis på Dankort men koster 30,- kr for udenlandske kort, uanset beløb – Samme beløb som hvis man hæver i en kontantautomat.


Åbner den 22. marts 2021 kl. 7.30


Købmanden

Anholtminder med hjem

Vi har en række flotte spækbrædt, glas, plakater, vin, og ikke mindst Anholt Gin samt t-shirts, poloer, kasketter, vindebreakers, muleposer m.v. med forskellige motiver fra Anholt.

Kom ind og se hvad vi har på hylderne.



Passion for vin

Fantastiske vine til Jere fisk og skaldyr.

Vi har et velassorteret vin program i butikken. Også på køl.



KONTAKT OS

Gennem landet 76, Anholt By

+45 30 47 00 98 (Pakhuset værelser)

+ 45 20 26 75 22

           +45 21 63 43 66 (Købmand Spar Konge)

pakhusetanholt@gmail.com

CVR. 3081 9608

ÅBNINGSTIDER

Mandag til søndag - de aktuelle åbningstider m.v. hos købmand SPAR Konge finder du HER


Pakhuset Anholt åbner for en ny sæson den 29. marts 2021.

Copyright © All Rights Reserved