Købmanden

Gennem landet 76, Anholt By

Pakhuset Anholt

Købmand Spar Konge


I købmandsbutikken Spar Konge på havnen bager vi fra morgenstunden hver dag brød fra eget bake off bageri.


Vi fører et stort udvalg af Økologiske varer.


Vi bager selvfølgelig løbende dagen igennem – bl.a. de populære, rustik durum flutes, som dels er gode til morgenmad, men også er særdeles velegnede som tilbehør til jomfruhummere og til en grillaften.


Vi har altid frisklavet kaffe på kanden til kun 10 kr. for en lille kop. Og du kan få friskbagte croissanter og duftende morgenbrød, som gerne må spises på Pakhusets terrasse, mens du nyder morgenstemningen på havnen, når fiskerne kommer ind – en skøn morgenstemning, alle bør prøve.


Vi har et stort udvalg af kvalitetsvine og flere forskellige “bobler”, som er udvalgt i samarbejde med vores vinkonsulent hos vores leverandør.


Der er kolde øl, vand og vin i vores køleskabe samt Frisko is, som kan nydes sammen med den gode udsigt foran forretningen. Skal du bruge isterninger er det også en mulighed at få.


Frisk frugt og grønt finder du altid i butikken, og i højsæsonen får vi hver dag leveret morgenplukkede jordbær og ærter fra lokal avler på Djursland.


I højsæsonen har vi et stort udvalg af ferske kødvarer – lige til at smide på grillen. Vi har altid flere forskellige færdigretter, kylling, koteletter, hakket oksekød og laksestykker i fryseren.


Mangler du kontanter, kan du hos købmand Spar Konge altid “hæve over beløbet” – Det er selvfølgelig helt gratis på Dankort men koster 30,- kr for udenlandske kort, uanset beløb – Samme beløb som hvis man hæver i en kontantautomat.


Åbner den 1. april 2020 kl. 7.30


Købmanden

Åbner 1. april 2020 kl. 7.30

Tekstil med Anholtmotiver


Vi har et samarbejde med grafikerne Lisbeth Fink og Jens Jørgen Kjeldsen, som hvert år nydesigner T-shirts, kasketter & muleposer med et spændende Anholtmotiv.


  • Kasketter
  • T-shirts
  • T-shirts Barn
  • Muleposer


KONTAKT OS

Gennem landet 76, Anholt By

+45 30 47 00 98 (Pakhuset værelser)

+45 21 63 43 66 (Købmand Spar Konge)

pakhusetanholt@gmail.com

CVR. 3081 9608

ÅBNINGSTIDER

Mandag til søndag - 8:00 - 22:00

Copyright © All Rights Reserved